AGENDA CULTURAL. #JoEmQuedoACasa –

agendaA causa de l’episodi de la pandèmia del Covid-19 les entitats culturals han hagut de cancel·lar temporalment les seves programacions.

Per aquest motiu, l’Agenda del Departament de Cultura ofereix, a la portada mateix,  #JoEmQuedoACasa – AGENDA CULTURAL, recull d’activitats culturals virtuals de què podeu gaudir sense sortir de casa. És una iniciativa contra la paràlisi cultural.

Hi trobareu, entre altres,  el Museu d’Arqueologia de Catalunya, L’Auditori (mitjançant You Tube), Museu Nacional d’Art de Catalunya, Teatre Lliure (#TheShowMustGoON:), Biblioteca de Catalunya, Teatroteca, Museu Història de Catalunya (Exposicions), Palau de la Música (Virtual), Filmoteca (Repositori digital), Museu d’Art de Girona, Biblioteques públiques (catàleg e-biblio), Cuarentena Fest (streaming en temps difícils) o Museu Episcopal de Vic.

Podeu anar des d’aquí al recurs #JoEmQuedoACasa – AGENDA CULTURAL.

El Teatre Nacional de Catalunya s’ha afegit a la iniciativa. Al seu web, hi trobaràs la Biblioteca del TNC, amb més de 60 llibres en format digital. Pots accedir-hi aquí.