Nou número d'”Artiga. Revista d’art i pensament contemporani”. Anuari 2019.

artigaArtiga. Revista d’art i pensament contemporani arriba al núm. 34. Es tracta d’un número anual en què es presenta un resum de les activitats d’art contemporani esdevingudes a les comarques del Camp de Tarragona durant l’any 2019. S’hi deixa constància de la feina ingent i valuosa d’institucions, empreses, grups, artistes i teòrics, mereixedors tots ells de reconeixement.

La portada és de Vanessa Pey (Sèrie Beatingpaths, 2018). La secció TEMA DE DEBAT se centra en “La condició dels artistes” i  inclou les aportacions d’Ariadna Parreu i Tere Badia, a més del manifest de l’Associació d’Artistes Visuals Contemporanis del Sud (AAVCS),

La secció EXPOSICIONS i ESDEVENIMENTS inclou les crítiques: Julio Antonio – Stendhal. Bellesa i Escultura al MAMT de Marina Vives; Revista Arsgravis, art i simbolisme d’Antonio Salcedo; Art you Talkig to me? al Tiglado 2 – Centre d’Art Tarragona d’Assumpta Rosés; Joan Casals al MAMT de Màrius Domingo; Panoràmica  Anna Comellas a La Grey Tarragona d’Esther Canals ; Kathy Hinde a Eufònic/Lo Pati, Amposta d’Assumpta Rosés; Toni Torrell, in memoriam d’Antonio Salcedo; Joana Biarnès al Tinglado 2 – Centre d’Art Tarragona d’Anna Maria Andervert.

La secció DESTACATS són 24 destacats d’exposicions, publicacions i actuacions d’art contemporani al territori durant 2019, breus ressenyes a càrrec d’Alvar Calvet, Màrius Domingo i Assumpta Rosés.

La secció MIRADA EXTERIOR inclou referències a  la Biennal de Lió (França) de Cèlia del DiegoEl Ojo Eléctrico a La Casa Encendida (Madrid) de Jordi Antas.

El número no s’imprimirà en format paper. Només estarà disponible en format digital. Pots consultar-lo aquí, a la web d’Artiga, juntament amb els números anteriors.