“Revista Cambrils”. Premsa digitalitzada de les nostres comarques (3).

revista cambrils

La Revista Cambrils és una publicació mensual en paper creada l’any 1953. El seu marc legal actual és l’Associació Cultural Revista Cambrils, una associació sense ànim de lucre. Des de gener de l’any 2006 es publica el diari digital revistacambrils.cat.

Revista Cambrils i revistacambrils.cat són mitjans de comunicació professionalitzats que comparteixen pàgina web. La presència de la publicació a la xarxa es remunta a l’any 1996, quan es van penjar a internet els primers continguts de Revista Cambrils, amb la possibilitat de consultar l’edició impresa. L’any 2006 és va publicar l’enregistrament audiovisual Revista Cambrils: cinquanta anys pàgina a pàgina, on es repassa documentalment la història de la publicació, més 13 galeries fotogràfiques. L’epígraf Hemeroteca recull, en format pdf, l’edició en paper des de 2015.

La pàgina web, actualitzada diàriament, inclou els apartats: Informació general, Societat, Cultura, Esports, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Infocomercial, Eleccions municipals 26M i Reportatges, on s’hi trobem un nombre important de col·laboracions històriques.

Consulteu aquí la pàgina web

Consulteu les altres entrades de la sèrie:

“El Foradot” (Montblanc). Premsa digital de les nostres comarques (1).

“Ressó mont-rogenc” (Mont-roig del Camp). Premsa digitalitzada de les nostres comarques (2).