Senderisme interpretatiu per la Pena (Bosc de Poblet)

vives

El proper 19 de setembre entre les 8.45 i les 14.30 tindrà lloc una sortida de senderisme interpretatiu pel barrac de la Pena. La passejada porta per títol La Pena: un barranc, una casa, un cingle… amb milers d’històries i fets i anirà a càrrec de David Bové (PNIN de Poblet). Es ressegirà el barranc de la Pena, avançant per alzinar històric i les pedreres, fins arribar al pou de gel i a la casa forestal. L’activitat és gratuïta i adreçada al públic general major de 10 anys. Cal inscripció prèvia  al Paratge Natural de Poblet pnpoblet@gencat.cat | Tel. 977 871 732.

Més informació aquí, a la web Parcs de Catalunya.

Per a saber-ne més

Aritzeta, Margarida. “Literatura i paisatge : un passeig literari per l’Espluga de Francolí i el Bosc de Poblet”. En: Cultura i paisatge a la ruta del Cister. Núm. 10 (2017), p. 106-110.

Casas i Ferrer, Antoni M. Vivències d’un muntanyenc : un pelegrí pel bosc de Poblet, Prades i el Montsant. Barcelona : Abadia de Montserrat, 1989.

Martínez García, Manuel. “Un Indret del Bosc de Poblet anomenat la Pena”. En:
Actes de les Primeres Jornades sobre el Bosc de Poblet. L’Espluga de Francolí : Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet, 2004. P. 165-183.

Martínez García, Manuel. El Bosc de Poblet al llarg dels temps. Montblanc : Centre d’Estudis de la Conca de Barberà, 2007.

Un Passeig pel bosc de Poblet : DVD / [guió: Xavi Buqueras, Marta Roca, Paquita Rivera]
[Reus] : Centre de Formació i Estudis Agrorurals, [ 2014]

Perea Simon, Eugeni. “Poblet en el bosc de la literatura”. En: Actes de les Primeres Jornades sobre el Bosc de Poblet. L’Espluga de Francolí : Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet, 2004. P. 289-317.

Sifre, Francesc. “Peculiaritat de l’orònim Pena”. En: Actes de les Segones Jornades sobre el Bosc de Poblet. Espluga de Francolí : Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet, 2006. P. 389-397.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s