Nit del Patrimoni a Tarragona. 12 setembre 2020.

nit 2020Els consellers de Patrimoni i de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo i Cinta Pastó, han presentat els actes de La Nit del Patrimoni del proper dissabte 12 de setembre.  L’esdeveniment es realitza simultàniament a les 15 ciutats que integren el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE).

Aquesta tercera edició, per primer cop, comptarà amb la participació de la UNESCO, entitat que retransmetrà actes en streaming al seu web. Les activitats s’han programat seguint tots els protocols de seguretat pertinents. La programació està estructurada en tres blocs, comuns a les 15 ciutats del GCPHE:

Obert Patrimoni Portes obertes de monuments i espais patrimonials. En el cas de Tarragona, el Pretori-Circ, el passeig Arqueològic i l’Aqüeducte de les Ferreres, fins a la mitjanit. Viu Patrimoni Oferta cultural i d’oci de visites guiades. A Tarragona es faran visites guiades gratuïtes a l’Aqüeducte de les Ferreres amb inscripció prèvia aquí a l’Ajuntament de Tarragona. Escena Patrimoni Dansa i arts escèniques contemporànies. A Tarragona, es podrà veure l’espectacle de dansa Segments, de la Cia. Lali Ayguadé, a les 22 h al Fòrum Local de la Colònia. Accés amb invitació aquí a través d’Entradium. Els actes es podran seguir en streaming  a través de la web La Noche del Patrimonio  i a la web de la Unesco.   Es compta en la difusió amb el suport d’associacions europees com Turespaña i l’Organització Mundial del Turisme. Més informació aquí a la web de l’Agenda de Tarragona.  Més informació aquí a la web de TAC12.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s