“Poesia als parcs, llibres i paisatges”. Recital de Laura López Granell i Glòria Coll Domingo a Escaladei.

Poesia_parcs_cartell_generic_2020_BEl proper diumenge dia 20 de setembre tindrà lloc a la Cartoixa d’Escaladei un recital de poesia a càrrec de Laura López Granell Glòria Coll Domingo, amb l’acompanyament musical d’Apel·les Carod. L’acte està organitzat per la Diputació de Barcelona, el Centre Quim Soler,  Cartoixa d’Escaladei  i el  Parc Natural de Montsant. Forma part de la programació Poesia als parcs. Lletres i paisatges, un cicle poètic que va néixer el 2005 dins el marc del programa Viu el parc de la Diputació de Barcelona.  El cicle inclou lectures i recitals poètics celebrats als espais de la Xarxa de Parcs Naturals o a altres zones protegides de dins o fora de Catalunya, com ara el mateix Parc Natural de Montsant o l’Alguer, a Sardenya. Des de l’any 2008, el programa compta amb el suport i la col·laboració de la Institució de Lletres Catalanes.

Laura López Granell (Barcelona, 1968) ha exercit de correctora, redactora, assessora literària, formadora en comunicació i consultora en creativitat. És professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès des de la seva fundació. Ha publicat el llibre de poesia Itineraris (1993) i el conte infantil en vers La història del drac xiulet (2008), i ha participat en publicacions col·lectives. Durant anys va fer públics els seus poemes a través de l’oralitat, en lectures i recitals. Actualment manté el bloc poètic Jardins verticals. Podeu accedir-hi aquí.

Glòria Coll Domingo (Riudoms, 1988). Música i poeta. Ha publicat els poemaris Oda als objectes i Territori inhabitable, amb els quals va guanyar, respectivament, el premi Amadeu Oller l’any 2013 i el Miquel Martí i Pol de poesia de la Universitat Autònoma de Bellaterra l’any 2015. Podeu llegir aquí el post Glòria Coll. Converses d’estiu 2019 en el nostre blog.

Més informació aquí, a la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s