XVI edició del Recercat al Vendrell, Capital de la Cultura Catalana 2020 .

punt_de_llibre_recercat2020_octubre_5f7da95a45f5bDel 29 al 31 d’octubre tindrà lloc la versió híbrida digital-presencial del “Recercat. Jornada de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana “corresponent a 2020.

La carpa i els espais de la mostra de llibres, exposició, pòsters de projectes dels centres d’estudis i mostra d’audiovisuals es transformen en un nou número de l’APP “Les publicacions dels centres d’estudis”. Els diversos projectes inclosos estaran explicats pels seus responsables, de manera que es podrà consultar el material i comptar també amb la presència dels es comptarà amb el valor afegit d’informació de la mà dels seus promotors. La transformació de la carpa en APP permetrà donar més visibilitat a gairebé un centenar d’iniciatives dels centres d’estudis del conjunt dels territoris de parla catalana. Enguany, a més a més, comptarem amb 5 projectes procedents i vinculats a ateneus a través de la participació de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

El divendres 30 a les 13 hores es presentarà l’APP en directe a través de les xarxes socials de l’Institut Ramon Muntaner.

Les presentacions i taules rodones tindran format digital i caldrà fer la inscripció per poder participar-hi. Es manté el programa inicial: “Protocol de suport als arxius d’entitats i associacions culturals” que tindrà lloc el dia 29 a les 17.30 hores; la taula rodona “Memòria de l’abandonament. Com el patrimoni abandonat ajuda a entendre el passat i a projectar-nos cap al futur- Pot el patrimoni ser un element de desenvolupament sostenible per revertir el despoblament?” tindrà lloc el dissabte 31 a les 10.30 hores; i, finalment, el “Mosaic Recercat” amb la presentació de diferents projectes de centres d’estudis, tindrà lloc el dissabte 31 a partir de les 12.30 hores.

Finalment, el lliurament dels premis Recercat se celebrarà el divendres 30 d’octubre a les 18.30 hores a l’Espai Tívoli del Vendrell. Caldrà inscripció prèvia per poder-hi assistir. L’acte serà presidit per l’Honorable Sra. Àngels Ponsa, Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya. L’acompanyaran la Sra. Sílvia Vaquero,  regidora d’educació i Cultura de l’Ajuntament del Vendrell i presidenta del jurat dels premis i el Sr. Josep Santesmases, president de la CCEPC i vicepresident segon de l’IRMU.

Més informació aquí, a la web de l’Institut Ramon Muntaner (IRM)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s