IX Trobada Centres d’Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat en streaming. 2020.

Sis centresLa IX Trobada de Centres d’Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat es portarà a terme demà dissabte 14 de novembre de 2020 a partir de les 11 hores, mitjançant la plataforma Zoom.

La inauguració de la Trobada anirà a càrrec del Sr. Jordi Agràs, director dels Serveis Territorials de Cultura de Tarragona, del Sr. Josep Santesmases, president de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC) i i de la Sra. M. Carme Jiménez, directora de l’Institut Ramon Muntaner (IRM).

A les 11.30 hores, es farà la presentació del Diccionari biogràfic dels diputats de la Mancomunitat de Catalunya. Diputats del Camp de Tarragona, la Conca i el Priorat, a càrrec de Josep Santesmases i Enric Pujol, coordinadors del projecte.

Tot seguit es presentaran els projectes dels centres d’estudis, un torn obert de paraules i, finalment, es presentaran els projectes de la CCEPC i de l’IRM:.

— Les botigues que van tancar. 1970-2020. Centre d’Estudis del Gaià — Les Jornades de pedra seca. Institut d’Estudis Penedesencs — I Congrés Català d’Antropologia. Institut Tarragonès d’Antropologia. ITA — Revista La Portadora. Centre d’Estudis del Priorat. — La terrissa a la vida quotidiana. Una recerca sobre cultura material (1980- 2020). Carrutxa Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria. — #RONDALLESALPATI. Institut d’Estudis Vallencs. — Premis Arnau de Palomar. Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar.

Cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a merce@irmu.org o bé trucant al 977401757. Termini per inscriure’s: el divendres 13 de novembre a les 15 hores.

Més informació aquí, a la web de l’Institut Ramon Muntaner.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s