Exposició ‘Gonzalo Lindín : 1920-2020’

Amb motiu de la commemoració del Centenari del naixement de l’artista Antoni Gonzalo Lindín, el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona presenta l’exposició: “Gonzalo Lindín 1920-2020”.Aquesta mostra és un homenatge a un dels artistes més rellevants de l’art del segle XX a les nostres comarques i destacat professor i director de l’Escola d’Art de la Diputació entre els anys 1948 i 1985.

Així doncs, a partir del dia 10 de desembre de 2020 i fins al 4 de juliol de 2021 podreu visitar l’exposició, Gonzalo Lindín 1920-2020, a les sales de la col·lecció permanent del MAMT, en l’àmbit dedicat als artistes i professors de l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona.

La trajectòria de Gonzalo Lindín va anar més enllà de la pintura, va destacar com a professor a l’escola Taller d’Art de la Diputació de Tarragona (1948-1985). Es va implicar en grups d’artistes locals preocupats per proporcionar a la ciutat una innovació artística i intel·lectual: el Grup dels Dimecres (1952), el Grup Pere Johan (1959) i el més important, el Grup Tarragona (1970).

Recordeu que l’horari provisional del MAMT és:

De dimarts a dissabte de 10 a 17h

Dilluns i diumenge tancat

Podeu llegir més informació sobre el Gonzalo Lindín i la seva obra aquí : “Gonzalo Lindín. Paisatges retrobats”. Exposició al Museu de Valls.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s