‘Tom Carr, el lloc i l’instant’

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) estrena una nova exposició en motiu de la publicació del llibre ‘Tom Carr. L’escultura mental : presència i contingència’, coeditat per la Diputació de Tarragona i Viena edicions.

L’artista de projecció  internacional, autor d’obres permanents o efímeres, a TarragonaParís i altres ciutats; exposa tres de les seves darreres instal·lacions escultòriques al MAMT, amb la intenció de descobrir a l’autor de la gegantina escultura a la  rotonda d’accés a la Via Europa, ‘Entrance‘; entre altres obres.

Un dels trets característics de Carr és l’ús de la llum com a llenguatge i vehicle màgic, efímer i sostenible d’ocupació de l’espai. L’artista arriba al MAMT amb tres exposicions que segueixen aquests preceptes: ‘Melancholia’, ‘My red Studio’ i ‘Kunstkammer’.

Totes tres  escultures tenen com a  protagonista la  llum, la geometria, els reflexos i altres elements que conformen la signatura de Carr. L’exposició es podrà visitar fins al 14 de febrer  del 2021 de manera gratuïta. A Tarragona, l’obra de Carr es pot contemplar de manera permanent al mateix MAMT (‘La Capella – Aqua et tempus’).

Tom Carr (www.tomcarrstudio.com) és professor a l’escola Massana de Barcelona, i ha impartit cursos a l’School of Visual Arts de Nova York, entre altres centres. La seva obra ha arribat a diferents indrets de Catalunya, l’estat i l’estranger, bé sigui mitjançant exposicions temporals o bé a través d’instal·lacions permanents en espais públics. Actualment viu i crea a Sant Quirze del Vallès.

Podeu trobar més informació sobre l’exposició a la web del MAMT.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s