Nocturnalia. Novetat 2021

Santamaría, Joel. Nocturnalia. Planeta, 2021.


L’escriptor reusenc Joel Santamaría ha publicat Nocturnalia, un thriller històric i fantàstic ambientat a la ciutat de la Tàrraco romana del segle III dC. La primera part del llibre és més històrica i la segona és més novel·lada inspirada en les creences i supersticions de l’època. Realitza un retrat del dia a dia d’una societat i d’espais emblemàtics, com si d’una recreació històrica es tractés. Apareixen descripcions molt detallades dels dos fòrums i de la necròpolis i surten elements com el culte als déus infernals i una epidèmia.

Ens trobem a l’any 280 d.C. El centurió Constant Barsemis entra a Tarraco a visitar la seva germana Valentina. El seu cunyat, el regidor Juli Natal, li demana que l’ajudi a resoldre una sèrie de crims de famílies que han estat assassinades, molt relacionades amb altres que el mateix centurió va presenciar a la ciutat de Palmira.

Però el que no saben és que no és res més que una trampa que els farà descobrir un món desconegut de bruixes i bruixots carnívors que ressusciten als morts.

L’autor ha publicat dues novel·les més : Dies Irae, novel·la històrica, i Humanofobia, distopia que va quedar finalista del premi ciència-ficció Isaac Asimov 2019. Joel Santamaria presentarà la novel·la en el marc del Tarraco Viva d’aquest any 2021.

La novel·la la trobareu disponible a la biblioteca i és una de les novetats d’aquest Sant Jordi 2021.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s