Llibres premiats. Dos PiniSolers», setembre-novembre 2021

INSCRIPCIONS OBERTES! Organitzen: Casa de les Lletres i Biblioteca Pública de Tarragona. Condueix el club: Ester Enrich Coma, escriptora i professora d’escriptura.

Des de la Biblioteca Pública de Tarragona i la Casa de les Lletres us convidem a participar al club de lectura que té la finalitat de posar en valor el Premi Pin i Soler de novel·la i promoure’n la seva lectura. Des de l’any 2015, cada any llegim el darrer premi Pin i Soler i un altre que seleccionem d’anys anteriors.

Aquesta edició la conduirà Ester Enrich, escriptora i professora d’escriptura. Llegirem Els culpables, 31è premi Ciutat de Tarragona Pin i Soler, amb la presència del seu autor, Marc Quintana, i seleccionarem com a segona lectura el Premi de l’any 2010, en Gerard Guix Tot el que hauries de saber abans d’estimar-me. Just aquesta novel·la està d’actualitat: el proper 1 de setembre es reedita tant en català com en castellà, en formats ebook i per primera vegada àudio llibre. 

PROGRAMACIÓ:  

Dimarts, 14 de setembre. Presentació del Premi Pin i Soler.  
Dimecres, 6 d’octubre. Trobada amb Marc Quintana i Ester Enrich.
Dijous, 4 de novembre. Trobada amb Gerard Guix i Ester Enrich.

El club de lectura tindrà les trobades amb els escriptors presencials (properament us direm el lloc) i també es podrà seguir a través de Tellfy, una app de comunicació instantània que garanteix la privacitat de les teves dades que obrirà també un canal per inscriure’s. El llibre el podreu recollir a la Biblioteca o si ho preferiu el tindreu disponible a la vostra llibreria.  

Podeu accedir al club 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s