Arxiu General de la Diputació de Tarragona. Recursos en línia per a la recerca local

L’Arxiu General de la Diputació de Tarragona (AGDT) depèn de l’Àrea de Secretaria i té com a funcions principals custodiar, descriure, avaluar i donar accés a la documentació que conserva a les seves instal·lacions, així com dissenyar polítiques arxivístiques i participar en els processos de gestió documental que afecten el cicle de vida dels documents, en qualsevol suport.

Ara ja es poden consultar més de 47.000 documents per a la seva visualització i descàrrega directa d’Internet. Es divideixen en 4 blocs : Butlletí Oficial de la Província (BOPT) més antics, Cens Electorals, arxius sobre expedients de Vies i obres i Plànols del Cadastre.

Els fons documentals que es troben ingressats a l’Arxiu General són el de la Diputació de Tarragona (1822-), els dels organismes autònoms (1963-2011), el de la Beneficència (s. XIX-s. XX), el musical de Mossèn Salvador Ritort i Faus (1908-1955), el de l’Institut d’Estudis Tarraconenses Ramon Berenguer IV (1952-1997), el del Consell Municipal de la Secuita (1657-1877) i el de Francisco Almagro (1886- 1992). En dipòsit temporal pel seu estudi i avaluació, el fons Quadrada-Monteverde (1926-2014) i el fons ECA (1994-2003).

Podeu consultar els instruments de descripció dels fons documentals custodiats al següent enllaç.

Podeu accedir aquí al recurs.

Consulteu les entrades de les dues sèries publicades, en aquest bloc, de recursos digitals per a la recerca local.

Arquebisbat de Tarragona. Repositori digital // Arquitectura catalana.cat // Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona. // Biblioteca de Vila-seca. Història local // Biblioteca Digital Carrutxa. // Biblioteca Digital de Roquetes.// Biblioteca Digital del Centre de Lectura de Reus // Biblioteca Digital del Centre de Lectura. Nous fons // Biblioteca Digital Vendrellenca. // Biblioteca Virtual de Premsa Històrica. // Biblioteca Virtual Ramon Berenguer IV. // Calaix Departament de Cultura Generalitat de Catalunya. // Centre de documentació del Paratge d’Interès Nacional de Poblet // Centre de Documentació del Parc Natural de la Serra de Montsant. // Centre de Documentació del Parc Natural del Delta de l’Ebre // Centre de Documentació del Parc Natural dels Ports.  // Centre d’Imatges de Tarragona. // Fons d’Història Local de Catalunya. Universitat Autònoma de Barcelona. // Memòria Digital de Catalunya  // Premsa digitalitzada de la ciutat de Tarragona. // Premsa Catalana Digitalitzada  // Premsa digitalitzada Xarxa d’Arxius de Catalunya. // Recercat. // Revistes Catalanes amb accés obert (RACO).// Tinet Biblioteca. //Open Access Books (URV)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s