Setmana del Llibre en Català

Del 10 al 19 de setembre de 2021, la Setmana del Llibre en Català celebra la seva 39a edició al Moll de la Fusta de Barcelona

Enguany, la Setmana del Llibre en Català tornarà a mostrar la riquesa i diversitat de l’edició en català i la seva potència industrial.

La Setmana del Llibre en Català és una fira que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura.

La Setmana és un dels esdeveniments culturals més importants del país i afavoreix la trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català. Una oportunitat per trobar novetats, per recuperar antics fons editorials i alhora gaudir de lectures en veu alta amb reconeguts autors, actors i periodistes, sopars literaris, taules rodones, nits de música i cinema i espectacles familiars.

Com sempre, la Setmana comptarà amb una àmplia proposta d’activitats de tot tipus (presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades, contacontes…) per a infants i adults, que també contribueixen a estimular i a promoure la lectura en català.

Podeu trobar el llistat de totes les activitats programades durant la Setmana del Llibre en Català al següent enllaç: https://www.lasetmana.cat/llistat-activitats/ 

L’Institut Ramon Muntaner, una de les entitats amb les quals col·laborem conjuntament, participarà, un any més, a la 39a edició sota el paraigües de la marca Llibre Ebrenc. L’estand inclou les llibreries Bassa – Móra d’Ebre, Viladrich- Tortosa, Guaix-Amposta, el Núvol-Móra la Nova, el CERE i el grup editorial Onada. 

Trobareu més informació sobre la Setmana de Llibre en Català aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s