Històries de Terra i Aigua – Literatura i territori

PLACES DISPONIBLES! Farem un recorregut pels principals autors ebrencs del s. XX. Octubre 2021.


Històries de terra i aigua – Literatura i territori, amb Maria Franquet-Roca i Clàudia Pallisé Perelló.  Amb la col·laboració de l’Institut  Ramon Muntaner (IRMU). Octubre 2021. 

Accedeix al taller

Maria Franquet-Roca (1999) és filòloga catalana i hispànica -llicenciada en Llengües i literatures modernes (UB); forma part activament del teixit associatiu i cultural de Riba-roja d’Ebre, d’on és regidora de Cultura i Igualtat, coorganitzant l’esdeveniment “Copa de lletres: literatura i vi” des de 2016, i essent la presidenta de l’Associació cultural “Coll de dama”.

Clàudia Pallisé Perelló (1997) és biòloga humana i actualment està cursant els màsters en filosofia i bioètica i en salut pública internacional a la Universitat Lliure d’Amsterdam on resideix. Malgrat que la seva formació acadèmica és eminentment científica, té un estret vincle amb les humanitats i amb la literatura que l’han fet guanyadora de premis literaris locals i nacionals.

Aquest taller pretén fer un recorregut pels principals autors ebrencs del s. XX. Prenent com a punt de partida i com a fil conductor el territori, analitzarem la relació entre les seves obres i el lloc en el qual se situen, així com les diverses tècniques narratives que apropen el lector als escenaris de casa nostra.


:: OCTUBRE

BLOC 1: Argila – Passeig per la prosa d’Artur Bladé, Sebastià Juan Arbó i Jesús Moncada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s