Tarragona 1800

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i l’associació Projecte Tarragona 1800 organitzen del 19 al 21 de novembre les novenes jornades de divulgació històrica Tarragona 1800. Després de l’absència l’any passat a causa de la pandèmia, enguany es recuperen les activitats i se n’han programat una vintena.

Se centraran en la vida quotidiana i la realitat social d’entre 1800 i 1815, una època marcada per la Guerra del Francès, que va començar el 1808 i va tenir com a moment emblemàtic a la ciutat el setge i l’assalt que va patir el 1811. Les jornades compten amb la col·laboració del Museu d’Història de Tarragona, l’Associació Retrofuturista Nautilus, l’Associació Fusiliers-Chasseurs de Madrid i el Cos Històric dels Mossos d’Esquadra.

L’objectiu de les Jornades de divulgació històrica Tarragona 1800 és difondre en clau didàctica i cultural la història de la Tarragona contemporània a cavall entre els segles XVIII i XIX i recrear la vida de la població tarragonina en totes les seves facetes: cultural, gastronòmica i de costums.

Les Jornades Tarragona 1800 són una ocasió ideal per donar a conèixer el potencial patrimonial de Tarragona. Per aquest motiu, tenen lloc a la Casa Canals, un dels espais més emblemàtics de la ciutat. Així doncs, tant dissabte com diumenge, la casa noble romandrà oberta.

La programació inclou conferències, tallers, un concert i diverses recreacions històriques. Totes les activitats són gratuïtes i amb limitació a l’aforament. A causa de la situació sanitària, s’haurà de fer reserva prèvia al web www.tarragonaturisme.cat o a infotgn1800@gmail.com. A l’interior de la Casa Canals caldrà portar la mascareta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s