La Resclosa 25

El Centre d’Estudis del Gaià presenta el número 25 de la revista La Resclosa.

Es tracta del darrer número de la seva revista anual que coincideix amb la commemoració del vint-i-cinquè aniversari del Centre d’Estudis del Gaià i on el primer article de la revista fa un repàs a aquests vint-i-cinc primers números de la revista a càrrec de Josep M. Gavaldà i Josep Santesmases

Des del 1996 el CEG publica ininterrompudament “La Resclosa”, miscel·lània anual d’articles relacionats sempre amb les terres del Gaià amb temàtiques diverses. L’any 2000 s’enceta la col·lecció Montagut, amb “La vall del Gaià al primer terç del segle XX. Fotografies de Francesc Blasi i Vallespinosa”. A hores d’ara aquesta col·lecció ja compta amb 4 números.

L’any 2001 el CEG fixa la seva seu al Casal de Vila-rodona, entitat que disposa d’una sala polivalent que permet disposar d’un espai per a exposicions, conferències i xerrades amb comoditat per a tothom i els mitjans tècnics adients.

Des de bon començament el CEG forma part de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana. Col·labora activament amb l’Associació Terres del Gaià.

La presentació tindrà lloc el divendres 11 de març a les 19 hores a la Sala Noble del Castell de Rodonyà (Plaça Major, 1). 

Us recordem que podeu trobar els anteriors números de la revista digitalitzats a través del portal RACO: https://raco.cat/index.php/Resclosa/ 

Més informació: http://centreestudisgaia.cat/