Seguim el fil de l’Art!

Fa uns dies vam canviar l’expositor de Planta Baixa ‘Seguim el fil’. Aquest mes de setembre és el torn de l’Art a Tarragona i les seves comarques. Us deixem una mostra de l’art en les seves diferents versions : arquitectura, escultura, dibuix, grafit, fotografia, pintura, art urbà, música….Deixeu-vos seduir per aquella que us agradi més, o per aquella que encara no conegueu prou.

També, i durant els anys 2021 i 2022, des de la Central de Biblioteques de Tarragona, s’ha donat impuls als artistes del territori a través d’ArTer, un projecte amb la voluntat de posar en valor l’art i el patrimoni local. Aquí en teniu una petita mostra. Paral·lelament, s’ha dut la terme la commemoració paral·lela del centenari de Maties Palau Ferré.

Des de la Biblioteca i seguint el fil de les anteriors temàtiques, podeu accedir a les guies ‘Seguim el fil’ de la pàgina web de la biblioteca.

Si voleu veure què hem fet durant els mesos anteriors, podeu accedir a les guies ‘Seguim el fil‘ a través del web. Hi trobareu un petit recull de la bibliografia recomanada dels diferents expositors mensuals que hem mostrat a la secció de Planta Baixa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s