‘No és bo estimar tant’: Amor de Manel Castromil

Divendres 18 de novembre a les 19 h a la Biblioteca. Diàleg de l’autor amb Jaume Descarrega. Amb interpretació de textos a càrrec de Ramon Llop.

Organitzen: Biblioteca Pública de Tarragona. Serveis Territorials de Cultura a Tarragona. Col·labora: Casa de les Lletres. 

Diàleg al voltant de la novel·la Amor (Angle Editorial) guanyadora del darrer Premi Pin i Soler (2022). La tarda del divendres 18 de novembre en Jaume Descarrega, psicòleg clínic, professor de la URV (fins el 2022) i membre de la Comissió de Cultura del COPC (Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya), dialogarà amb l’autor, en Manel Castromil, al voltant d’alguns temes que ens suggereix la novel·la : l’amor, la paraula, els orígens, la memòria, l’envelliment i la llibertat. Complementarà l’acte la lectura en veu alta d’una selecció de fragments interpretats per Ramon Llop.

Manel Castromil Pérez, nascut al Figaró el 1971, va començar a escriure als dotze anys copiant versos de Bécquer i llegint el que seria el seu primer referent literari, el poeta César Vallejo.

 “Amor”, va estar valorada pel jurat del Pin i Soler per la seva qualitat literària i per l’originalitat de la veu narrativa. En destaquen els recursos estilístics i literaris, la disposició del text en pàgina, l’absència d’acotacions de diàleg o les frases curtes. Al llarg de la novel·la que té un caire de suspens psicològic, el seu protagonista es pregunta repetidament el perquè és mereixedor de tant d’amor.

Podeu sol·licitar un exemplar del llibre en préstec al taulell principal de la planta baixa.

Entrevista a Manel Castromil al Diari Més 14/09/2022.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s