Qui som?

Benvinguts / des,

A través d’aquest espai donem informació sobre les propostes culturals de la Biblioteca Pública de Tarragona  relacionades amb  el patrimoni, la història, l’art, la llengua i la literatura del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Les propostes són el resultat del treball en col·laboració amb l’Institut Ramon Muntaner, el Museu del Port i el Museu Nacional Arqueològic,   l’Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona Biblioteca Hemeroteca Municipal, el Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, Tarragona Jove,  TeclaSmit Teatre, Casa de les Lletres i l’Associació de Veïns de l’Oliva.

Treballem en el marc del Ple pel Català al Camp de Tarragona format per un ampli conjunt d’institucions i entitats implicades en el foment de la llengua catalana, i especialment amb el Centre per la Normalització Lingüística, l’Escola Oficial d’Idiomes i  la Direcció General de Política Lingüística.

També donarem cabuda a notícies sobre iniciatives culturals desenvolupades des de les nostres comarques: novetats editorials i recomanacions, descripcions d’elements patrimonials, cicles de conferències, festivals, convocatòries diverses o celebracions de congressos i jornades.