Obres de millora a la Biblioteca

Els propers mesos s’iniciaran a la Biblioteca Pública de Tarragona obres per millorar la climatització de la Secció de Tarragona i de l’Hemeroteca, i també es procedirà a la restauració de la façana de l’edifici.

Pel que fa a la climatització, l’afectació començarà el dissabte 25 de maig a la Secció Local i s’estendrà durant 15 dies, aproximadament. Durant aquest període d’obres, es podrà accedir a la consulta i préstec de llibres disponibles, així com la consulta de les revistes de centres d’Estudi i els fons conservats als dipòsits del soterrani que no queden afectats per les obres.

Seguidament es continuarà per la sala de l’Hemeroteca. La durada de les obres en aquesta secció es preveuen també de 15 dies laborables. No es podrà accedir a la sala ni tampoc utilitzar la porta d’accés per a minusvàlids. La consulta de la premsa del dia i les revistes del mes en curs es traslladarà a la primera planta.

Els treballs de restauració de la façana (carrer Fortuny i carrer Gasòmetre), s’iniciaran amb el muntatge de la bastida el dilluns 3 de juny. El temps estimat d’execució és de 10 setmanes.

Lamentem les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar als usuaris. En la mesura del possible intentarem pal·liar-les.

Deixa un comentari