SCAN 2022

L’SCAN, en tant que festival que vol donar l’oportunitat a creadors i creadores emergents de tot el món, va obrir aquest estiu la convocatòria Talent Latent 2022i va convidar la comunitat artística a enviar els seus portafolis al voltant del tema central que enguany articula les propostes del festival: la guerra.

Dels cent vint projectes rebuts, el comissari, investigador i crític d’art, Sema D’Acosta, responsable de comissariar el programa Talent Latent, ha seleccionat el treball de nou artistes. Tots ells i elles configuren l’exposició que porta per nom Wartime!

Artistes: María María Acha Kutscher, David Favrod, Lluc Queralt, Konrad Dobrucki, Masha Wysocka, Fernando Bayona, Madelaine Ekserciyan, Roberto Aguirrezabala i Laura Zorrilla.

SCAN Tarragona és un festival obert i de vocació internacional que ha evolucionat –com també ho ha fet la tecnologia– i avui està considerat el certamen de referència de la fotografia emergent i transversal. Però no s’oblida de les arrels i també promou la recuperació del patrimoni. El festival ofereix un variat repertori d’exposicions, conferències, tallers i activitats fotogràfiques, a càrrec de nombrosos artistes nacionals i internacionals. La ciutat torna a ser punt de trobada de la fotografia de creació, amb la presència de professionals i amants de la fotografia.

Des de la Biblioteca us oferim una selecció de títols que uneixen fotografia i guerra. També podeu emportar-vos la guia bibliogràfica que hem elaborat. Estigueu atents a les recomanacions que anirem fent a les xarxes socials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s